Creative XR Arena

Doe mee aan de opwindende XR Challenge!

Ontvang een startpakket met assets, toon je creatieve kracht in XR en maak kans op een geweldige prijs. Grijp deze kans om je vaardigheden te tonen, je portfolio uit te breiden en maak kans op een geweldige prijs. Meld je vandaag nog aan en laat je creatieve kracht in XR schitteren!

anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC

anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC anerA RX evitaerC

Countdown tot volgende challenge

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Actieve Challenges

blog_image

Ontwerp de Mode van de Toekomst in XR

Welkom bij de challenge 02! Deze uitdaging richt zich op digitale mode binnen de wereld...

Afgelopen Challenges

blog_image

Arena van je dromen: Een Alledaags Object in de Schijnwerpers (GESLOTEN)

Welkom bij de challenge: “Arena van je dromen: Een Alledaags Object in de Schijnwerpers". Deze...

Veelgestelde vragen

Je kunt een van de volgende programma’s gebruiken: Clo3D, Marvelous Designer of Blender. Kies de software die je het meest comfortabel vindt om mee te werken of degene die het beste past bij je vaardigheden en het type object dat je wilt scannen.

Nee, in de challenge assets map vind je een basisdocument met daarin de camera beweging. Houd je alsjeblieft hieraan. Het startmoment is frame 30 en het eindpunt is frame 209. Vergeet niet om de loop aan te zetten voordat je het exporteert.

Ja, je mag in het creatieproces een moodboard met textures en materialen hebben, maar voor de eindopdracht zorg ervoor dat alle materialen wit zijn en dat de “desaturatie” uit staat.

Je mag het basispatroon verknippen, opsplitsen, langer of korter maken, ritsen en knopen toevoegen, en materialen aanpassen.

De render moet de volledige look (outfit) bevatten met de toegepaste animatie en camera, met witter/desaturation “off”.

Ja, je kunt meerdere inzendingen indienen.

De deadline voor de inzendingen is 17 juli.

Ja, het is belangrijk om de camera en animatie toe te passen in je bestand met het kledingstuk als je met Clo3D of Marvelous Designer werkt. Werk je via de workflow vanuit Blender, volg dan de instructies gedeeld via de Challenge 02 Masterclass.